Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Malakit

Malakit er en "sten til transformation", der hjælper en i skiftende situationer og sørger for overførsel af hellig information, der fører til åndelig udvikling. Den hjælper med at rydde og aktivere alle chakraer og er meget nyttigt til at stimulere hjerte- og halschakraerne.  Læs mere
"Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are."
Malakit krystalliserer i form af masser, totter, rosetter, skorper, botryoidale konfigurationer og kompakte fibrøse lagstrukturer. Farven spænder fra lys til mørkegrøn. Nogle af formationerne udviser også druser af små malakitkrystaller på overfladen.

Det er en fremragende sten til at klarlægge følelser og tillade både anerkendelse og frigivelse af negative oplevelser, som man ikke kan huske. I genfødelsessituationen giver det mulighed for let bortskaffelse af modstridende møder.

Malakit kan bruges til at lette indsigt om årsagen til enhver specifik tilstand. For eksempel at give indsigt i de grundlæggende forstyrrelser i kroppen, sindet og ånden og til betingelserne forbundet med interaktion med andre i denne virkelighed. Malakit er et udlignings- og afbalanceringsmiddel, der kan skabe en uhindret sti, der fører til et ønsket mål. Det indeholder også en indikation af de proceduremæssige trin, der kræves for at nå et valgt slutresultat.

Malakit hjælper en til at acceptere ansvar for sine handlinger, omstændigheder og virkelighed, hvilket bringer forståelse og intuitive svar på forkant før reaktion og efterfølgende handling. Det stimulerer instinktiv og intuitiv ræsonnement, der muliggør forandring, der letter fremskridt.

Malakit repræsenterer også troskab i kærlighed og venskab, loyalitet i partnerskaber og praktisk og ansvarlig i forretningstransaktioner. Det er blevet brugt som en beskyttende sten af dem, der er involveret i luftfarten. Malakitstrukturer, der udviser druser, er også især energiske til at lette både opvæksten af spiritualitet og forbedring af psykiske evner.

Den stalaktitiske form for malakit tilskynder også til progression mod spiralen af uendelig visdom, samtidig med at den giver styrke til rejsen. Malakit mineralet kan hjælpe en med at se dybt ind i sig selv og at anerkende grundene til at understøtte en sygdom, yderligere lede og støtte et i frigørelsen af de følelsesmæssige årsagsfaktorer. Det siges at beskytte mod stråling.

Vibrerer med tallet 9.
Astrologisk stjernetegn: stenbuk, skorpion

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om amazonit.dk

amazonit.dk er en informationsside hvor viden om amazonit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis amazonit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb amazonit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at amazonit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe amazonit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser